Idrætshallen

Hallen er udstyret til håndbold, indendørs fodbold, gymnatik, basket og badminton.
Der er direkte adgang fra caféen, og der er god plads til tilskuere.

Idrætshallen

 

I 70’erne blev der i Danmark bygget rigtig mange idrætshaller. Tørring var ingen undtagelse. Når der i idrætshallen ikke blevet dyrket idræt blev kulturen dyrket og her kommer vi ikke udenom at nævne banko. Der blev​ spillet 

banko på livet løs op gennem 70’erne og op til 90’erne.

Folkeskolen nød også godt af opførslen af idrætshallen, hvor man nu kunne komme i mere moderne faciliteter frem for de mindre gymnastiksale på skolerne, som satte begrænsninger for den fysiske udfoldelse. 

Denne udvikling er måske også skyld i at idræt i folkeskolen, er blevet til et fag man kan trække til eksamen. Folkeskolen sørger for en stor del af hal belægningen morgen, formiddag og tidlig eftermiddag.

Hen mod eftermiddagen og i aftentimerne tager de lokale idrætsforeninger over på halgulvet. I Tørring er det de kendte idrætsforeninger, såsom Gymnastik (herunder også springgymnastik), håndbold, badminton, indendørs fodbold, som også arrangere turneringer, stævner og opvisninger. I Gudenåcenteret i Tørring bruger også triatlon og cirkeltræningshold idrætshallen flittigt. Hallen er også forberedt til basketball, hockey, volleyball mm.

Op igennem 70’erne blev hallen som tidligere nævnt brugt til bankospil, kulturen har ændret sig lidt og nu bruges hallen i større grad til fest, koncerter og andre lidt “skæve” arrangementer, som ikke nødvendigvis har med idræt at gøre. I Gudenåcenteret er vi meget åbne over for det atypiske samarbejde, så har Du en sjov tanke eller ide til en aktivitet vi kunne samarbejde om, er Du velkommen til at kontakte os.

Idrætshallen har desuden i år 2022 gennemgået et gulv renoveringsarbejde. Det medførte ned slibning af det eksisterende trægulv, optegning af streger og lakering. Resultatet er blevet super flot og skal opleves! Gulvet er så godt som nyt.

 

Kontakt

Gudenåcenteret
Kirkevej 10
7160 Tørring
Tlf. +45 3069 2405
info@gudenaacenteret.dk

Centerleder
Emil Langgaard
Tlf. +45 3069 2405
info@gudenaacenteret.dk

Drifts- og aktivitetsleder
Lars Juul
Tlf. +45 4416 2050
info@gudenaacenteret.dk